fbpx

Njoftim për studentët e nivelit master

Lajmrohen studentët e nivelit MA, të cilët kanë hyrë në provim të mbajtur me Komision në lënden “Menaxhimi i Projekteve” dhe që kanë notën pozitive që të vijnë sot me date 27.03.2015, në ora 15:45, për evidentimin e notave në indeks.
Prof.Ass.Dr.Florin Peci
Prof.Ass.Dr.Ibish Mazreku
Prof.Ass.Dr.Afrim Selimaj

Translate »