fbpx
Njoftim

Njoftim

Të nderuar, studentë, staf akademik dhe administrativ, Universiteti Haxhi Zeka, njofton që sipas kalendarit zyrtar për festa, dita e Hënë, me 17 Prill 2017, është festa e Pashkëve Katolike dhe Pashkëve Ortodokse andaj do të jetë ditë pushimi.

Translate »