fbpx

Lajmërohen studentët e vitit të II-të, departamenti AB dhe KF se konsultimet në lëndën Financat e Korporatave tek mësimdhënës: Brikenda Vokshi mbahen nesër me datë 12.04.2017 prej orës 14:00.

Translate »