Njoftimi
Njoftohen studentet e vitit te pare dhe vitit te trete se provimet ne lenden E Drejta Biznesore dhe Sociologjia qe janë parapare te mbahen te henen, mirëpo për shkak te festes zyrtare ato do te shtyhen dhe do te mbahen te enjten ne orën 11:30 me datën 13.04.2017 ne sallën C2.

Translate »