fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit te trete, departamenti AB, konsultimet ne lendet: Makroekonomia 2 dhe Menaxhimi I Resurseve Humane te MSc. Luljeta Gllogjani, mbahen me datën 12. 04.2017, prej orës 10:00.

Translate »