fbpx

Njoftim

 

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik  per  orarin e  mbajtjes  te  testit I  nga lenda Teoria dhe Praktika Parlamentare.

Testi  do te   mbahet  diten e  Enjte  (13.04.2013) sipas orarit dhe grupeve:

  1. Grupi i pare – 9:30  Amfiteatri 2
  2. Grupi i dyte – 10:30 Amfiteatri 2
Translate »