fbpx

Lajmerim

Lajmrohen studentet e vitit te pare dhe te dyte te Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje,te cilët Ju kanë nënshtruar provimit javën e kaluar ne lendet:Fillet e se drejtës/Hyrje ne te drejtën dhe e drejte administrative, se konsultimet do te mbahen ditën e marte date 11.04.2017,ora 14.

Pedagogu i lendeve;ProfAsoc.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »