fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e nivelit Master drejtimi Penal se provimi nga lënda “E Drejta e procedures Penale dhe Mbrojtja e të drejtave të Njeriut” që është paraparë të mbahet sot me datë 07.04.2017 ora 17:00, do të mbahet  ditën e martë më 11.04.2017 ora 15:00.
Translate »