fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e fakultetit juridik se provimi nga “E Drejta Ndërkombëtare Publike” dhe “Organizatat Ndërkombëtare” do të mbahen ditën e mekure, datën 12 Prill 2017 sipas orarit në vijim :

E Drejta Ndërkombëtare Publike, ora : 10:00, Salla 1

Organizatat Ndërkombëtare, ora : 11:00, Salla 1.

Translate »