fbpx
Njoftim

Të nderuar, studentë, staf akademik dhe administrativ, Universiteti Haxhi Zeka, njofton që sipas kalendarit zyrtar për festa, dita e Hënë, me 10 Prill 2017 është dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës andaj do të jetë ditë pushimi.

 

Translate »