fbpx

Njoftohen studentet të cilët kanë kaluar provimet nga lëndët: Arbitrazhi dhe Ndërmjetësimi si dhe Qeverisja Lokale, se bartja e notave në indeks bëhet me datën: 01.04.2015 (e mërkurë) nga ora 11:00h, në praninë e Komisionit. Lista e studenteve që kanë kaluar provimin është e publikuar në tabelën e shpalljeve.

Translate »