fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik se kolokviumi  ne lenden E drejta Romake – Prof. Bedri Bahtiri shtyhet per daten 07.04.2017 per oren dhe grupet do tju njoftojm me kohe.

Kolokviumi shtyhet per arsye se te konferences studentore.

Translate »