fbpx
NJOFTIM
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjëratatat nga lënda e Drejta UE – së, të parapara të mbahen sot me dt. 02.03.2017, do të mbahen me dt. 09.03.2017, prej orës 14:00.
Gjithashtu njoftohen studentet se konsultimet dhe vendosja e notave për lendët E Drejta e UE -së dhe E Drejta Ndërkombëtare Private do të bëhet me dt. 09.02.2017, prej orës 15:00.
Translate »