fbpx

Njoftohen studentet  nivelit master, drejtimi AB dhe MBNJ se konsultimet në lëndët  “Politikat ekonomike të BE-së”  dhe “Organizimi i procesit të trajnimit dhe mësimdhënia” dhe do te mbahen me datë 20.02.2017, prej ores 14:00.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku
Translate »