fbpx

Njoftohen studentet e nivelit bachelor, drejtimi AB dhe KF, se konsultimet në lëndët  “Ekonomia monetare” dhe “Politika monetare kreditore” do te mbahen me datë 20.02.2017, prej ores 14:00.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku.
Translate »