fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë, Administrim Biznesi se konsultimet në lënden Ekonomia e EU – së dhe Kosova – Prof.Asoc.Dr Muhamet Sadiku – MSc. Edona Draga, do të mbahen me datë: 23.01.2017 prej orës 13:30 deri 14:30.

Translate »