fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë, departamenti: Administrim Biznesi, se konsultimet në lënden Makroekonomia II – Prof. MSc. Luljeta Gllogjani dhe MSc. Fisnik Morina, do të mbahen nesër në ora 14.00.

Translate »