fbpx
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” dhe Komunës së Pejës

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” dhe Komunës së Pejës

Sot, Rektori I UHZ-së, Prof. asc. Dr. Naser Mrasori dhe Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në mes të dy institucioneve, me ç’ rast Komuna e Pejës është shprehur e gatshme që të ndihmojë Universitetin në përfundimin e projektit të përgjithshëm të kampusit të ri universitar.

Komuna e Pejës ka vënë në dispozicion të gjithë mekanizmat e nevojshëm për të përkrahur Universitetin “Haxhi Zeka” në këtë proces, ndërsa Rektori Mrasori, shprehi falënderim për Kryetarin dhe komunën për mbështetjen e vazhdueshme që ka dhënë dhe po jep në ndihmë të UHZ-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »