fbpx
Në Tiranë u mbajt koncert në kuadër të bashkëpunimit në mes të Universitetit të Arteve të Bukura dhe Universitetit “Haxhi Zeka”

Në Tiranë u mbajt koncert në kuadër të bashkëpunimit në mes të Universitetit të Arteve të Bukura dhe Universitetit “Haxhi Zeka”

Me 06.06.2015 në Tiranë, u mbajt Koncert i përbashkët si fryt i një bashkëpunimi të suksesshëm në mes të Universitetit të Arteve të Bukura, gjegjësisht, Fakultetitit të Muzikës nga Tirana dhe Universitetit “Haxhi Zeka”, Fakultetit të Arteve nga Peja, koncert i cili shpalosi vlera të denja të stdentëve, që flasin për një të ardhme të ndritshme artistike drejt sukseseve.
Ky bashkëpunim do të shërbejë si një urë lidhëse dhe një fillim i mbarë, duke zgjeruar kështu intensitetin e  bashkëpunimit midis këtyre dy institucioneve dhe institucioneve tjera mbarëkombëtare të Muzikës.
Merita e veçantë i’u takon mësimdhënësve të dy fakulteteve, në veçanti profesorëve Petrika Afezolli dhe Hysen Nimani që paraqiten punën e tyre me studentë.

image-896a8a1e43414472a8fba9242d22056af922629c4833612ca2a181369f30c75b-V

image-ba8c4d3e6b9550570b62d55629a7d1aaa7e1a5e435fc7653d1987fa4d3f6724f-V

 

Translate »