fbpx

Parlamenti Studentor organizon apsolventiadën për të gjitha njësitë akademike, me dt.05.06.2015 në ora 20:00, në Hotel Dukagjin.
Biletat mund të rezervohen në Fakultetin e Biznesit dhe duhet të sigurohen paraprakisht, për shkak të rezervimit të vendeve.

Mundësi pjesëmarrje kanë i gjithë stafi i Universitetit ”Haxhi Zeka”.
Për informacione shtesë kontaktoni:
045/ 300-011,
e-mail: [email protected]

Translate »