fbpx
Mundësi punësimi në Hotel Seraphine Plaza

Mundësi punësimi në Hotel Seraphine Plaza

Meqenëse ka marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit Haxhi Zeka dhe Hotel Seraphine Plaza në Pejë, Seraphine Plaza ofron mundësi punësimi për studentët që kanë interes në këtë sektor. Pozitat e disponueshme janë:

  1. Recepsion – njohës i mirë i gjuhës angleze – Gjinia femërore
  2. Sektori i restorantit dhe i shërbimit – Gjinia mashkullore.
  3. Sektori i restorantit dhe i shankut – Gjinia femërore.

Përveç punësimit, Seraphine Plaza ofron edhe njohuri shtesë për të interesuarit në sektorin e kuzhinës gjatë sezonit veror, ku studentët e Universitetit Haxhi Zeka do të trajnohen nga kuzhinieri i tyre i diplomuar, z. Muhamet Shahini.

Translate »