fbpx
Mundësi Punësimi

Qendra për Zhvillim të Karrierës njofton studentët dhe të diplomuarit e Universitetit “Haxhi Zeka” që  më datë 18.07.2018 në ora 10:00 në Fakultetin e Biznesit në sallen A5,  kompania Viva Fresh mban prezantim rreth mundësive të punësimit dhe aftësimit profesional në kompanin e tyre. Gjithashtu të interesuarit mund të aplikojnë për punë.

Translate »