fbpx
Mundësi punësimi
📢

 Afati i fundit për aplikim: 10 Qershor 2024

Shkolla Digjitale në Deçan ka hapur konkurs për të gjithë ata që i përshtaten profilit të punës për Instruktor/e të Programimit. 

Orari: Do të ofrohet Full Time
Lokacioni: Deçan
Kriteret për pranim:

  • Të ketë njohuri bazike në programim kompjuterik, dhe aftësi të shpejt të mësimit
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Nivel të kënaqshëm dhe shkathtësi komunikimi në gjuhën angleze
  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike.

Për aplikim, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në emailin: [email protected]

Translate »