fbpx
Takim i grupit punues të Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

Takim i grupit punues të Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

Në Universitetin “Haxhi Zeka” u mbajt takim i grupit punues, për të diskutuar hapat e mëtejshëm për funksionalizimin e Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore.

Takimi u karakterizua nga një diskutim i thellë mbi strategjitë dhe planet e ardhshme për të promovuar cilësinë dhe përparimin në këtë fushë të rëndësishme të arsimit.

Ndërkohë, zyrtarët e universitetit bënë të ditur se janë të përkushtuar për të zhvilluar një mjedis stimulues për studentët dhe akademikët, duke synuar për avancimin e shkencës dhe teknologjisë në Kosovë dhe përtej saj.

Pjesëmarrësit e takimit u inkurajuan të vazhdojnë bashkëpunimin dhe të kontribuojnë në rrugën drejt arritjeve të mëdha akademike dhe shkencore.

Translate »