fbpx
Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit viziton UHZ-në

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit viziton UHZ-në

Kreu i MASHTI-it, Znj. Arbërie Nagavci ishte për vizitë pune sot në UHZ. Ministren dhe ekipin e saj e priti rektori Krasniqi me bashkëpuntorë dhe udhëheqës të njësive akademike. Rektori informoj ministren me gjendjen reale të universitetit, me problemet, sfidat, objektivat dhe vizionin e menaxhmentit për të ardhmen e institucionit. Me plot përkushtim e bindje, znj. Nagavci konfirmoj mbështetjen e ministrisë për t’i avancuar proceset akademike, infrastrukturën dhe cilësinë në UHZ. Fakulteti i Arteve, në nderim të vizitës së ministres ushtroj një pikë muzikore të interpretuar nga kori i studentëve.

Translate »