fbpx
Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” viziton Universitetit “Savonia” në Finlandë

Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” viziton Universitetit “Savonia” në Finlandë

Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” viziton Universitetit “Savonia” në Finlandë

Me ftesë të Universitetit Savonia në Finlandë, po qëndron për një vizitë zyrtare Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka”. Gjatë ditës së sotme janë zhvilluar disa takime me udhëheqës të shumtë në këtë institucion. Qëllimi i vizitës është që të merren përvojat më të mira nga ky institucion, me fokus të veçantë drejtimi i Agrobiznesit (teknologjia e ushqimit), drejtim i cili ky universitet ka një reputacion në nivel botëror. Gjatë takimeve është biseduar për shkëmbim të stafit dhe studentëve, vizita të ndërsjella studimore, bashkëpunim në projekte etj. Menaxhmenti i këtij institucioni janë shprehë të gatshëm të mbështesin Universitetin “Haxhi Zeka” si me pervojat e tyre ashtu edhe aplikimin në projekte të ndryeshme. Nesër pritet që Menaxhmenti të takoj edhe udhëheqës të Universiteteve të ndryeshme nga vende të ndryeshme, të cilët po marrin pjesë në ditët ndërkombëtare të Universitetit Savonia në Finlandë.

Translate »