fbpx
Mësimdhënës nga Finlanda së shpejti do të ligjërojnë në UHZ

Mësimdhënës nga Finlanda së shpejti do të ligjërojnë në UHZ

Mësimdhënës nga Finlanda së shpejti do të ligjërojnë në UHZ

Në kuadër të javës së bashkëpunimit ndërkombëtar të Universitetit Savonia në Finlandë, menaxhmenti i UHZ-se, po qëndron për vizitë në këtë universitet.
Pas takimeve te shumta dhe prezantimit te Universitetit “Haxhi Zeka”, menaxhmeti i UHZ-së ka takuar edhe presidenten e Universitetit Savonia, znj. Mervi Vidgrén, me ç` rast është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes të universiteteve. Përveq shkëmbimit te stafit, studentëve, parashihet edhe hulumtimi i përbashkët. Nga kjo marrëveshje pritet që së shpejti te vijnë për të ligjëruar në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë mësimdhënës nga Universiteti Savonia i Finlandës.
Qëllimi i vizitës disa ditore atje është që të merren përvojat më të mira nga ky institucion, me fokus të veçantë drejtimi i Agrobiznesit (teknologjia e ushqimit), me që në këtë fushë Universiteti Savonia ka reputacion botëror.

https://www.youtube.com/watch?v=Jj2oJxYH0WY#t=67

 

 

 

 

 

Translate »