fbpx
Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” vizitoi Postën e Kosovës në Pejë

Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” vizitoi Postën e Kosovës në Pejë

Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” vizitoi Postën e Kosovës në Pejë

Sot, me datën 21.01.2015, menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” u prit në një takim nga menaxheri regjional i Postës së Kosovës në Pejë z.Kushtrim Cukaj dhe zyrtarë tjerë të lartë të këtij institucioni.
Në takimi u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit në mes të dy institucioneve. Menaxhmenti i Universiteti “Haxhi Zeka” paraqiti disa propozime për bashkëpunim. Zyrtarët e Postës së Kosovës në Pejë u shprehën të gatshëm për bashkëpunim dhe falenderuan Universitetin “Haxhi Zeka” për mundësit e ofruara. Gjatë javës së ardhshme pritet nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit në mes dy institucioneve.

 

Translate »