fbpx
Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Universiteti “Isa Boletini” nga Mitrovica nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Universiteti “Isa Boletini” nga Mitrovica nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Universiteti “Isa Boletini” nga Mitrovica nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Menaxhmenti i UHZ-së, priti sot menaxhmentin e Universitetit të Mitrovicës, me ç`rast nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi e cila parasheh shkëmbim të stafit akademik dhe studentëve në fusha të ndryshme. Menaxhmenti i UHZ-së shprehi gatishmëri për të bashkëpunuar edhe për universitetin e përbashkët veror dhe dimeror.

Kjo marrëveshje mundëson që të dy universitetet të bashkëpunojnë edhe në projektet ERASMUS Plus, që rezluton me ngritje të cilësisë në të dy institucionet e arsimit të lartë në vend.

        

Please follow and like us:
Translate »