fbpx
Menaxhmenti i UHZ-së priti sot përfaqësues të asociacionit Tretino con l Balcani

Menaxhmenti i UHZ-së priti sot përfaqësues të asociacionit Tretino con l Balcani

Menaxhmenti i UHZ-së priti sot përfaqësues të asociacionit Tretino con l Balcani

Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë e vizituan për të dytën herë drejtori i asociacionit Italian Trentino Con I Balcani së bashku me përfaqësuesit e tyre në Kosovë. Menaxhmenti falënderojë z. Maurizio Camin, për angazhimin në krijimin e urave të komunikimit dhe bashkëpunimit me asociacionin e Trentinos. Në këtë takim u diskutua për format dhe fushat e bashkëpunimit të cilat mund të realizohen jo vetëm në projektet e organizatës Trentino në Kosovë, saktësisht në Pejë, por edhe bashkëpunimet ndër institucionale me regjionin e Trentinos. Së shpejti pritet që në Kosovë të vijë për vizitë zyrtare një delegacion udhëheqës nga ky regjion, me ç`rast do të diskutohet edhe për projektet konkrete mes universitetit të Trentinos dhe Universitetit “Haxhi Zeka “ në Pejë.

Translate »