fbpx
Mbahet trajnimi për Lidership nga Instituti i Kosovës për Studime Ndërkombëtare

Mbahet trajnimi për Lidership nga Instituti i Kosovës për Studime Ndërkombëtare

Në kuadër të trajnimit për Lidership, i organizuar nga Instituti i Kosovës për Studime Ndërkombëtare në bashkëpunim me Zyrën për Zhvillimin e Karrierës (ZZHK) të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ), anëtarët e parlamentit të studentevë dhe këshillave studentorë janë trajnuar për të avancuar kapacitetet udhëheqëse.

Falë angazhimit të ZZHK-së dhe drejtorit Abedin Selimaj, bashkëpunimit me shoqërinë civile dhe OJQ-të ka siguruar mbështetje për trajnime dhe zhvillim personal si dhe donatorin, “I GROË GROUP SH.P.K” nga Peja. Institutin e Kosovës për Studime Ndërkombëtare dhe trajnerën e tyrë Arnisa Aliqkaj-Berisha mbesin me shpresë se mbështetje të tilla do të kemi edhe në të ardhmen.

Translate »