fbpx
Mbahet provimi pranues në nivelin Master

Mbahet provimi pranues në nivelin Master

Me datë 13.10.2020 është mbajtur provimi pranues për kandidatët për student të rinj të UHZ-së për vitin akademik 2020/2021 në nivelin Master. Rektori Prof. Dr. Fadil Millaku së bashku me Prorektorët Ibish Mazrreku, Afrim Selimaj dhe Dekanin Halit Shabani zhvilluan vizitë në sallat ku po mbahej provimi pranues. Rektori Millaku ju uroj suksese në provim dhe rezultate sa më të mira për të gjithë. Theksoi se sfidat e reja që janë paraqitë në këtë vit të ri akademik për shkak të pandemisë COVID-19, do t’i tejkalojm së bashku përmes bashkëpunimit në respektimin e masave mbrojtëse.

[Best_Wordpress_Gallery id=”232″ gal_title=”Provimet Master 2020″]
Translate »