fbpx
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues – Master

Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues – Master

Provimi pranues do të mbahet me datë 13.10.2020 për të gjithë aplikantët.
Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër.
Aplikantët të cilët nuk e gjejnë emrin në listat e mëposhtme, duhet të lajmërohen me datë 13.10.2020 nga ora 08:00 deri në 09:00 tek zyrtarët për çështje studentore, në administratën e fakultetit përkatës, ku i keni dorëzuar dokumentet me rastin e aplikimit.


Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet ta posedojnë njërin nga këto dokumente identifikuese: letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer valid, pa njërën nga të cilën nuk mund t’i nënshtrohen provimit pranues.
Brenda hapësirave të Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, duhet të respektoni masat mbrojtëse sipas rekomandimeve të IKSHPK-së.
Orari i mbatjes së provimit pranues për studimet Master të vitit akademik 2020/2021, janë sipas listave të mëposhtme:


Kërko Sallën


I. Fakulteti i Biznesit
Listat e aplikantëve për provim pranues
Departamenti Menaxhim Biznesi
Departamenti Menaxhim Biznesi – Gjuhë boshnjake

Departamenti Menaxhim i Burimeve Njerëzore


II. Fakulteti Juridik
Listat e aplikantëve për provim pranues
Departamenti E Drejta Ndërkombëtare dhe Evropiane


III. Fakulteti i Arteve
Departamenti Edukim Muzikor

Translate »