fbpx
Masterclass

Në Fakultetin e Arteve më datën 17-18 tetor- 2017  do të jete i pranishëm Dirigjenti- Pianisti më prejardhje Shqiptare i cili punon dhe vepron ne Gjermani Desar Sulejmani, ku do të mbaje një Masterclass më Korin dhe Orkestrën e Fakultetit.

Translate »