fbpx
International Competition For Chamber Music

International Competition For Chamber Music

Në kuadër të garave Ndërkombëtare, International Competition For Chamber Music- në Kavadarci, Maqedoni. Studentet e Fakultetit të Arteve dëshmuan punën dhe përkushtimin e Pedagogëve të Fakultetit të Arteve në Universitetin Haxhi Zeka.
Meritor për kete meritë ështe Prof.Asoc Fatbardh Gashi i cilli më përkushtim dhe me pune të palodhshme ngriti cilësi në Pjesen Pedagogjike.
Studentët Kosovar Arifaj, Rexhep Karaçi, Genc Berisha, Valon Kryeziu u shpërblyen më vendin e dyte.
Translate »