fbpx
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues plotësues – Baçelor

Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues plotësues – Baçelor

Provimi pranues do të mbahet me datë 29.10.2020 për të gjithë aplikantët.
Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër.
Brenda hapësirave të Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, duhet të respektoni masat mbrojtëse sipas rekomandimeve të IKSHPK-së.
Orari i mbatjes së provimit pranues për studimet baçëlor të vitit akademik 2020/2021, janë sipas listave të mëposhtme:


KërkoSallën

I. Fakulteti i Biznesit

Listat e aplikantëve për provim pranues

Departamenti Menaxhim Biznesi

Departamenti Menaxhim Biznesi – Gjuhë boshnjake

II. Fakulteti Juridik

Listat e aplikantëve për provim pranues

Departamenti Juridik i përgjithshëm

III. Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis

Listat e aplikantëve për provim pranues

Departamenti Menaxhment në Turizëm, Hotelieri dhe Mjedis

Departamenti Menaxhment në Turizëm në gjuhën boshnjake

IV. Fakulteti i Agrobiznesit

Departamenti Teknologji e Prodhimit Bimor

Departamenti Agromjedis dhe Agroekologji

V. Fakulteti i Arteve

Departamenti Edukim Artistik në Interpretim

Translate »