fbpx

Lista e Studentëve të rinjë

Lajmërohen studentët e poshtëshënuar dhe ata student që kanë qenë më herët te Prof. Ass. Syzana Jakupi se caktimi i orarit per lëndën Piano-obligative bëhet  të Enjten prej ores 10:00-13:00.

 

Syzana Jakupi lista e studenteve te rinje

Please follow and like us:
Translate »