fbpx
Tregim Suksesi

Tregim Suksesi,

Rineta Xhema, ka lindur në Prishtinë është 19 vjeqare, në perfundim te vitit të parë të studimeve në Universitetin Haxhi Zeka.

Me filmin e parë ka marrë pjesë në festivale të ndryshme :

Terminus Festival +Conference ( Amerikë)
Ballkan film food festival në Shqiperi
Uhvati film festival (Serbi)
Highway film festival (Amerikë)
Am egypt film festival (Egjipt)

Në të fundit ka fituar dhe çmim dhe çertifikatë nga juria!

 

 

Translate »