fbpx
Ligjeratë virtuale rreth shkathtësive të buta

Ligjeratë virtuale rreth shkathtësive të buta

Të dashur studentë dhe të diplomuar të UHZ-së,

Me datë 26 mars (e premte), nga ora 14:00, ju ftojmë që të bëheni pjesë e ligjeratës virtuale në platformën Google Meet për të kuptuar më mirë se çka janë shkathtësitë e buta dhe cila është rëndësia e tyre. Gjithashtu, do të kuptoni se si mund të përgatiteni për tregun e punës përmes fuqizimit të këtyre shkathtësive.

Regjistrohuni për pjesëmarrje duke e plotësuar formën e mëposhtme:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhUecRK3ciZ4v4JocF6GAxzlrS4Mqe4nEmuF6YEIG8M7WItg/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »