fbpx

Ligjeratë për Ditën Botërore të Ushqimit

Me rastin e Ditës Botërore të Ushqimit, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së bashku me Fakultetin e Agrobiznesit, organizojnë ligjeratën lidhur me sigurinë e ushqimit në aspektin legjislativ dhe rolin kyç të akterëve të involvuar në këtë aspekt siç janë detyrat dhe përgjegjësitë e Autoritetit Kompetent, Operatorëve të Biznesit me Ushqim, Konsumatorit dhe institucioneve edukativo arsimore.
Ligjërata do të mbahet me datë 16.10.2019 në orën 12:00, në Amfiteatër të Fakultetit e Agrobiznesit, nga Dr. Valdet Gjinovci, Drejtor Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë.

Translate »