fbpx
Ligjeratë online me nënkryetaren e Gjykatës Themelore Pejë znj. Nushe Mekaj

Ligjeratë online me nënkryetaren e Gjykatës Themelore Pejë znj. Nushe Mekaj

Projekti i USAID-it për Drejtësi (Justice Activity) në bashkëpunim me Gjykatën Themelore të Pejës dhe
Fakultetin Juridik të Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, organizon ligjeratë informuese online me
studentët lidhur me funksionimin e Gjykatës Themelore në Pejë, procedurat për gjykim dhe sa zgjasin
ato, çfarë shërbime ofron Gjykata, çfarë informata dhe shërbime mund të merren online dhe tema që ju
interesojnë studentëve. Ligjerata do të mbahet ditën e hënë me datë 31 maj 2021, duke filluar nga ora
10:00, në platformën Zoom
https://us02web.zoom.us/j/82439014412?pwd=bUQ2dURWOXNya1hyVmpTa3dhTUlBUT09, apo
Meeting ID: 824 3901 4412 Passcode: 330887.

Lidhur me agjenden e takimit dhe detaje të tjera, ju lutem shih dokumentin mëposhtë:
Agjenda për ligjeratë online me nënkryetaren e Gjykatës Themelore Pejë znj. Nushe Mekaj

Translate »