fbpx
Ligjeratë online – Ftesë për pjesëmarrje

Ligjeratë online – Ftesë për pjesëmarrje

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me datë 28, 29 dhe 30 shtator 2020, do të mbahen ligjërata online të organizuar nga GIZ Prishtina në kuadër të projektit ‘’Kosovo Sustainable Development Week’’. Në këto ligjërata do të ligjërojnë profesorë vendorë dhe ndërkombëtar.
Studentët e interesuar për të marr pjesë në këto ligjërata, luten që të dërgojnë email në [email protected]


Ky projekt mbështetet nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, Bashkimi Evropian në Kosovë/EUSR, Balkan Green Foundation (BGF) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP).
Bashkëngjitur në këtë njoftim, gjeni agjendën këtu (link)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »