fbpx
Njoftim rreth aplikimit

Njoftim rreth aplikimit

Të nderuar aplikantë,

Universiteti ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, ju njofton se gjatë ditës së sotme kemi pasur probleme teknike me rrjetin e internetit dhe për këtë arsye nuk kemi mundur të realizojm pranimin e aplikacioneve tuaja.

Prandaj, nga dita e nesërme 23 shtator 2020, procesi i aplikimit do të zhvillohet sipas orarit të punës 08:00 – 16:00 dhe gjatë ditëve të tjera në vazhdim, përveç ditës së dielë.

Ju faleminderit!

Me respekt,

Universiteti ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë.

Translate »