fbpx

Lajmërohen të gjithë studentet e vitit të dytë të departamentit Adminstrim Biznesi se konsultimet për rezultatet e provimeve të mbajtur më 31.10.2015 në lënden Menaxhimi i NVM-ve me Komision dhe të datës 07.11.2015 Menaxhimi I NVM-ve të Prof. Ibish Mazreku do të mbahen të Hënën me datë 09.11.2015 në ora 14:00.

Translate »