fbpx

Lajmërohen të gjithë studentet e nivelit master të Fakultetit Biznesit të departamentit Administrim Biznesi dhe Menaxhimi Burimeve Njërzore se Konsultimet për rezultatet e provimeve në lendet:
Ndërmarrësi,
Teori e Vendimarrjes dhe
Ndërmarrsia dhe Menaxhmenti I NVM-ve të Prof. Justina Pula do të mbahen të martën me datë 10.11.2015 në ora 13:00

Translate »