fbpx
Lajmrohen të gjithë studentet  e TPB   se lenda e Pedologjisë  eshte dt. 26.06.2015. Ne kete dite ne orar eshte shpallur dhe nje lende tjeter, prandaj studentet kane shpreh kerkese per caktim te nj date tjeter. 13.07.2015 ne oren 11.
Translate »