fbpx

Lajmërohen studentët e drejtimeve AA se pjesa praktike dhe teorike e provimeve për lëndët Ekologjia II mbahen si më poshtë:
1. Pjesa praktike mbahet me 06/07/2015 ne ora 10.00
2. Pjesa teorike mbahet me 10/07/2015 ne ora 11.00

Translate »