fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të departamentit Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 19.06.2015 në lëndën: Bazat e Biznesit do të mbahen të mërkurën – 24.06.2015 prej orës 8:00 – 9:00. Studentët të cilët dëshirojnë me shiku testin prej orës 9:00 – 10:00.
Studentët të cilët janë ftuar në konsultime dhe nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »