fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të departamentit Administrim Biznesi, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 15.06.2015 në lëndën: Menaxhment do të mbahen të mërkurën – 24.06.2015 prej orës 10:00 – 11:00. Studentët të cilët dëshirojnë me shiku testin prej orës 11:00 – 12:00.
Studentët të cilët janë ftuar në konsultime dhe nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »