fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të dytë të departamentit  Administrim  Biznesi, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 17.06.2015 në lëndën: Ekonomia Ndërkombëtare do të mbahen të mërkurën – 24.06.2015 prej orës 13:00 – 14:00. Studentët të cilët dëshirojnë me shiku testin prej orës 14:00 – 5:00.

Studentët të cilët janë ftuar në konsultime dhe nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »